tirsdag 24. august 2010

Oppsummering av de siste kampene

Eirik Dybendals IFK Norrköping spilte bort mot Degerfors i helgen, IFK vant kampen 1-3. Og hvilken kamp det ble for oss nordmenn. Allerede etter 2 minuter hadde Eirik satt ballen i mål. Kjempe kamp av Eirik og dette bygger selvfølgelig videre på selvtilliten.

Eirik Dybendal

Et supermøte i Superettan denne helgen, Syrianska FC med Dinko Felic møtte GIF Sundsvalls Christian Brink. Og det skulle bli en spennende kamp. Christian startet kampen og gjorde en relativ bra kamp, men det hjalp dessverre ikke. Syrinaska vant 2-0. Dinko Felic kom inn etter 64 minutter, og gjorde et veldig bra innhopp. Dinko var sist på ballen ved 2-0 målet som tidligere Viking spiller Peter Ijeh gjorde.

Dinko Felic
Steinar Strømnes spile hele kampen for Åtvidaberg og spilte glimerende som midtstopper for nedrykkstruede Åtvidaberg. Glenn Roberts kom inn etter 79.minutter, dessverre klarte ikke Glenn å gjöre mål, men han gjorde et ok innhopp.

Øyving Gram spilte ikke i Gefles kamp mot Mjällby. Kampen endte 3-3.

Videre vant Hammarby borte mot Øster 3-4. Petter var ikke med.

Kim Roger spilte ikke i kampen for Trollhättan FC, men satt på benken i 4-2 tapet mot Ljungskile SK.