Oppdatering av norske spillere i Sverige.

Vel tilbake i Sverige og ikke minst Stockholm har jeg endelig for ordnet en "oppdatering" til de som leser bloggen. Som dere ser er det mange nordmenn som har vært i aksjon de siste dagene.

Nye Söderstadion??
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hammarby spilte 1-1 mot Jönköping Södra, vår egen Petter Furuseth er tilbake i Hammarby trøya og fikk spille 15 minutter. Petter hadde assist til Filip Bergman som gjorde 1-1 målet for Hammarby. Petter leder nå den interne assist ligan i Hammarby med 5 assist.
Dinko Felic spilte 64minutter for Syrianska før han ble byttet ut. Etter dagens match står Dinko med 3 mål og 2 målgivende.
Kim roger Strand satt påbenken hele kampen mot nevnte Syrianska. Trollhättan FC  tapte kampen 0-2.
Eirik Dybendal spilte 74 minutter for IFK Norrköping i seieren mot Ljungskile SK. Eirik spilte en god kamp og var en bra spiller for IFK.
Christian Brink spilte hele kampen for GIF i tapet mot Henrik Larssons Landskrona BiOS. Christian har gjort hele 5mål for GIF Sundsvall og viser seg väre en viktig spiller for GIF Sundsvall.
Steinar Strømnes spilte 39 minutter i kampen mot Brommapojkarna. Steinar gikk ut med skade på baksiden av leggen. I samme kamp kom Glenn Roberts inn i det 83.minutt.
I Helsingborg spiller Gashi godt som vanlig, han har scort 5 mål for HIF men mot Örebro ble Helsingborg og Gashi rundtspilt.
Øyvind Gram spilte ikke i kampen mot BK Häcken som endte med 0-2 tap for Gefle.
Aram Khalili spilte 29 minutter for GAIS i 0-1 tapet for stockholmslaget Djurgården.