tirsdag 5. oktober 2010

Oppsummering av omgang 28!

Av topplagene i "Superettan" var det bare GIF Sundsvall som vant omgang 28.
GIF Sundsvall spilte hjemme mot Öster IF og vant hele 5-0. Og gledelig for nordmenn er det også at Chrístian Brink IGJEN gjorde mål for "Giffarna". Etter 26 minutter fikk GIF et frispark på Östers venstreside. Et velplassert frispark som Christian nicket inn bak en sjanseløs Rasmus Rydén i Östers mål. Christian spilte hele kampen for GIF Sundsvall og gjorde en veldig bra kamp. Brink har hittils i sesongen gjort hele 7mål fra sin midtstopper posisjon.

Videre tok Kim Roger Strands FC Trollhättan i mot Ängelholm på hjemmebane. Uheldigvis for Kim var han ikke med for Trollhättan, men glederlig var det at Trollhättan fikk en etterlengtet seier og 3 viktige poeng i kampen mot nedrykk og kvalifisering. Det er 3 poeng opp til Öster IF som ligger på kvalifiseringsplass. Lykke til Kim Roger og FC Trollhättan med serie innspurten.

Lørdag 2.oktober var det tv-fest i Södertälje. Syrianska tok i mot Hammarby, et møte mellom Dinko Felic og Petter Furuseth. Kampen i seg selv endte 0-0 og det var kanskje like bra. Hammarby begynte kampen veldig bra, mens Syrianska vant sjanse statestikken. Dinko Felic kom inn etter 79.minutter, mens Petter Furuseth spilte hele kampen for "Bajen".

For IFK Norrköping ble det en dårlig dag på jobben. Laget tapte 0-2 mot Falkenbergs FF.
Eirik Dybendahl spilte hele kampen for IFK Norrköping men klarte dessverre ikke hjelpe laget på vei mot Allsvenskan. Når det gjelder Falkenberg må jeg bare vise en musikkvideo som en kamerat har gjort, Falkenbergslåten av Jonny Dufwa!



Etter flere fine seierer og godt spill tok det dessverre bråttslutt for Åtvidaberg i kampen mot IF Elfsborg. Åtvidaberg startet kampen bra og gjorde mål allerede etter 27 minutter. Men derifra og ut var det kun et lag på banen. Elfsborg sluttet tilslutt etter 4mål i 2.omgang hvorav 2 mål fra den tidligere VIF-spilleren Stefan Ishizaki. Steinar Strømnes spilte hele kampen for Åtvidaberg, mens GlennRobers fikk noen minutter før dommeren blåste av kampen. Åtvidaberg ligger fortsatt på "tryggplass" 2 poeng føre AIK som ligger på kvalifiseringsplass.

Aram Khalili har spilt noen kamper i GAIS drakta denne sesongen og ville kanskje spilt mer, men Aram er ung, og mulighetene kommer til å komme. I den siste kampen fikk han dessverre ikke mulighet til å være med å slå IF Helsingborg, Gullfavoritten. For Helsingborg spilte Ardian Gashi hele kampen, uten at han klarte å påvirke 0-1 tap mot Gais. Helsingborg ligger på nå 2.plass på tabellen med 3.poeng opp til Malmö, mens GAIS ligger trygd på midten.

Tilslutt har jeg hatt en liten undersøkelse på min hjemmeside, hvilken norsk spiller er best i Sverige? Og nå er svaret klart, eller klart er det ikke, uten det er en delt mening blandt leserene. 

Petter Furuseth 3 (33%)
Ardian Gashi 3 (33%)
Christian Brink 2 (22%)
Eirik Dybendal 1 (11%)
Takk til dere som stemte på spillerene!

//Christoffer

1 kommentar: