tirsdag 28. september 2010

Siste oppdatering av nordmenn i Sverige!

Syrianska tok i mot IK Brage hjemme på Södertälje Fotball Arena i en kamp som skulle bli spennende for hjemmelaget. Gjennom hele kampen kjempet Syrianska FC og tilslutt var det norgeskjenningen Peter Ijeh som klarte å gjøre mål. Dinko Felic spilte hele kampen og kan være fornøyd med sin innsats.


Hammarby og Petter Furuseth måtte klare seg uten sin desidert beste spiller Linus Hallenius etter at han har fått problem med sitt kne. Petter spilte hele kampen for hammarby i en kamp som endte 2-2. Neste kamp spilles på Söderstadion mot nevnte Syrianska og Dinko Felic!

Helsingborg hadde tatt turen opp til Stockholm og bunnlaget AIK (fjorårsmestere). Helsingborg fikk 3 poeng og kan være fornøyd med det. AIK på sin side hadde spillet, sjansene og ikke minst BURDE de vunnet. Men heldigvis for Ardian Gashi og Helsingborg er det fortsatt med i toppen i Allsvenskan! Ardian Gashi spilte hele kampen for Helsingborg!


For GIF Sundsvall har det gått litt dårlig i den siste tiden, og nok en gang mot svakere motstand, Ängelholm gikk det ikke helt som "Giffarna" hadde håpt på for å kjempe om opprykk. Christian Brink spilte hele kampen og scorte et mål for GIF. Dessverre for GIF Sundsvall holdt det ikke helt inn.


Kim Roger Strands FC Trollhättan fikk det tungt i kampen mot Falkenbergs FF. Laget tapte sist de spitle mot Falkenberg også da var sifferene 0-7, nå ble det "bare" 5-0 til Falkenberg. Kim Roger kom inn og fikk spille 15min på slutten av kampen men klarte ikke pynte på resultatet. Dessverre for FC Trollhättan ser det ut som om de rykker ned en divisjon neste år.


Eirk Dybendahls IFK Norrköping hadde reist over landet og kommet til Örgryte. Eirik spilte hele kampen i en kamp hvor det handler om å få mest mulig poeng. Opprykk er mest sannsynlig og for å gjøre kvelden ennå bedre for oss nordmenn var det nettopp Eirik som fikk mulighet til å hjelpe IFK Norrköping. I den 50.min fikk IFK Norrköping et hjørnespark som Eirik skulle slå. Han legger den på hodet til Lindskog som stusser den videre til Hasani som gjør kampens eneste mål. Gratulerer IFK Norrköping og Eirik.

Gefle spilte hjemme mot Halmstad. Tabelljumbo Gefle har hatt det tungt i Allsvenskan og skulle nok en gang få det tungt. Halmstad vant tilslutt 2-1 mot et Gefle som ikke spiller i Allsvenskan neste år (tror jeg). Gram spilte dessverre ikke for Gefle i dag!

Åtvidaberg har sin kamp i dag 28/9 og et referat fra den kampen kommer til å komme de nærmeste dagene.

//Christoffer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar