tirsdag 19. april 2011

Runde 2

GIF Sundsvall tapte 1-2 mot Assyriska FF. Det var igen bra norsk dag på Norrporten Arena. Roger Risholt spilte hele kampen mens Christian Brink kom i siste spilleminutt.

Roger Risholt
Bedre gikk det for Steinar Strömsnes Og Åtvidaberg FF som tok sin 2 seier for sesongen Og tok over tabelledelsen i Superettan! 4-0 mot nykommlingene Qviding FIF Og Steinar spilte hele kampen for Åtvidaberg.

Hammarby og Petter Furuseth spilte hjemme mot Landskrona BOIS i dag på Söderstadion. Petter spilte i 64.min og ble utbytt med Maic Sema som gjorde to mål! Dermed fikk Hammarby endelig den seier som de behøvde!

Foto:Scanpix
I allsvenskan fikk Syrianska en fotballleksjon av BK Häcken, 1-5 ble resultatet. Dinko Felicia startet kampen for Syrianska med ble byttet ut etter 62minutter.

Helsingborg har fått en bra start på sesongen og IFK Gøteborg fikk smake på skånsk fotball. Helsingborg med Gashi på banen vant tilslutt 1-2 på Gamla Ullevi. Gashi spilte en bra kamp og var mye involvert i kampen.

I divisjon 1 Södra fikk Oddevoll Og Christian Dybendal en oppvisning av Varberg BOIS FC. Oddevoll tapte kampen 0-3 men positivt var det jo at Christian Dybendal spilte hele kampen for IK Oddevoll.

- Skrevet via BlogPress fra min iPhone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar