fredag 8. april 2011

Hammarby ut av svenske cupen!

Hammarby spilte på onsdag sin første cupkamp for sesongen. Det ble kanskje ikke det "cupeventyret" som mange hammarbyfans hadde ønsket.

Fasit:
2010 - SM finale mot Helsingborg.
2011 - Slått ut av BKV Norrtälje.

Hammarbys cupeventur ble en fiasko som endte i 1-0 tap mot et divisjon 2 lag. Hammarby klarte ikke gjøre mål. Sjansene var der, men Hammarby var veldig inneffektive. Norrtäljes mål kom på en kontring og "den store bomben" var en realitet.

Petter Furuseth startet kampen på venstre kant og forklarte seg slik til www.Hammarbyfotball.se: "De satte et høyere press en hva vi hadde trodd på forhånd og det ble et annet spill en hva vi hadde forventet oss, men det er så små nyanser som man skal klare å anpasse seg til som fotballspiller".

Hammarby hadde flere sjanser og Petter var involvert i mange av dem. Jeg personlig tror Petter kommer til å bli en viktig brikke i dagens Hammarby, med sin erfaring og rutine.

Det er ingen katastrofe for Hammarby ennå. Laget har mye å spille for og de har blitt utsett av Superettans andre trenere til å være den største favoritten til opprykk.



Stockholm trenger et Hammarby i Allsvenskan!

- Skrevet via BlogPress fra min iPhone

//Christoffer

Location:Sveagatan,Stockholm,Sverige

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar